09 Jul 2004

Portada llibre::: Disseny de portada de llibre i DVD 'Recuperación Visual'

Autor: Manuel Palomar

Aquest CURS DE RECUPERACIÓ VISUAL destaca per haver estat experimentat prèviament amb èxit en vuitanta grups durant vint anys al Centre de Ioga Aurobindo de València.

El mètode és innovador, profund i original, sense abandonar els fonaments clàssics. El progrés visual aconseguit roman un cop adquirit.

Els alumnes aconsegueixen un sorprenent progrés en la seva recuperació visual, gràcies als exercicis ritualitzats, presentats en taules progressives, que plasmen i activen els eixos que sustenten el mètode.

Amb la seva pràctica apareix una nova sensibilitat ocular, tan increïble com fàcilment assequible per a tots, que facilita la percepció de tantes dimensions oculars que, per desconèixer-, deixem d'aprofitar.

Condueix a un nou humanisme sensat i revolucionari, ia una nova forma de viure plàcidament sense tensions oculars ni personals.


________
Aquest llibre es complementa de manera pràctica amb el vídeo / DVD dels exercici.

recuperacionvisual portadaicontra recuperacionvisual portadaDVD recuperacionvisual galeta

(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València