01 Ago 2003

::: Web de l'empresa PANORAMA TECHNOLOGIES (actualment sota altre disseny, l'inicial el podeu consultar ací)

En Panorama Technologies tenim la vocació de ser una empresa referència per les seves solucions en els mercats als quals ens dirigim. Les solucions que proposem estan seleccionades amb l'ànim de garantir als nostres clients l'operació contínua dels seus processos de negoci basats en l'ús de les tecnologies de la informació però que garanteixin un ràpid retorn a la inversió que realitzen en aquestes. El nostre focus resideix en solucions orientades a la plataforma de Microsoft Windows NT, 2000. El ràpid creixement que aquestes plataformes han tingut dins dels CPD dels nostres clients ha provocat que aquests acabessin albergant aplicacions de missió crítica per a l'empresa. L'alta disponibilitat, seguretat, qualitat de servei que això requereix sovint no s'ha aconseguit.

Inicialment es va intentar la integració d'eines tradicionals del món UNIX, però això ha complicant encara més l'existència als administradors de sistemes en haver de aprendre llenguatges de programació res familiars, utilitzar interfícies gràfiques arcaiques, haver d'abordar projectes interminables i el que és pitjor aconseguint finalment la integració d'eines que ni compleix les funcions per les quals es van implantar consumeixen un excés de recurs de xarxa i sistemes.

Aquesta situació ha portat la necessitat de seleccionar eines que hagin estat desenvolupades originalment en la plataforma de Microsoft, utilitzant les tecnologies natives a aquest entorn. Ets no només garanteixen una millor administració, gestió, i garanties d'operació dels mateixos sinó que ha reduït considerablement els costos, en ser de molt ràpida implantació i necessitant de menors recursos dels sistemes i xarxes. En ventall de solucions és on Panorama Technologies quines aplicacions base dels nostres projectes. La nostra activitat no es limita al subministrament de productes programari necessaris, sinó que també oferim un ventall de serveis adaptats a les rigoroses necessitats dels nostres clients. Les àrees més significatives de negoci que abordem són: Administració NT i directori actiu, projectes de migració, gestió i monitorització d'alarmes i esdeveniments, anàlisi de rendiment, protecció de dades, i seguretat.

La nostra gran expansió ha estat possible gràcies a l'estreta col · laboració i suport rebuda pels nostres principals proveïdors en aquest sector, entenent els avantatges competitius que els seus productes ofereixen i transmetent i adaptant aquests avantatges en els nostres clients. El valor afegit que Panorama Technologies ofereix als seus clients davant la competència són: especialització i focus en les solucions aportades, costos ajustats i adequats a les necessitats reals dels nostres clients, ser l'únic interlocutor de la solució eliminant la necessitat de gestionar diferents proveïdors per resoldre un mateix problema, gran experiència de tot el personal humà i escalabilitat de les solucions amb productes líders del mercat.

Valorar aquest article
(0 vots)
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com
Més en aquesta categoria: « Global formación L'Accent »

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València