14 Nov 2006

::: Disseny i maquetació del llibret 'Veus de Dones' del l'associació L'Escletxa

Veus de dones sorgeix de l’”Estudi Qualitatiu sobre les violències vers les dones en el districte de Sants-Montjuïc”. Amb aquest estudi ens hem apropat a les vivències, les pràctiques i els sabers de les dones respecte de les violències. A partir de l’anàlisi de les veus recollides hem elaborat el material que teniu a les mans, orientat a:

• Moure a la reflexió i al qüestionament de prejudicis presents als nostres discursos
• Visibilitzar necessitats i demandes que expressem les dones
• Mostrar eines i estratègies de què disposem davant les violències
Totes les frases incloses al llibret estan extretes dels qüestionaris entrevistes en profunditat realitzades al llarg de l’estudi.

L’Escletxa va néixer l’any 2000 per fer prevenció i atenció de les violències de gènere. Ens basem en el treball comunitari i la perspectiva de gènere per avançar en la construcció d’una societat més igualitària.

Volem expressar el nostre agraïment a totes les dones que heu aportat les vostres veus i les vostres vivències. Ha estat molt enriquidor compartir amb vosaltres aquest procés ple de moments d’intimitat, d’emocions i de complicitats. Gràcies per aquestes veus que, des de la diversitat, ens recorden les nostres riqueses i ens omplen d’esperança.

Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Divendres, 29 Juny 2012 17:20
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València