20 Set 2011

::: Disseny de portada i interior del llibre Projects from ICFO young researchers 2010-2011
::: Maquetació posterior del contigut

Compilació de treballs presentats en L'1 i 2 sessions de cartells d'estudiants a l'ICFO-Institut de Ciències Fotòniques. Aquests cartells representen la consolidació del programa de doctorat en Fotònica, l'origen remunta al 2002, quan els estudiants de doctorat de l'ICFO es van inscriure per primera vegada en els diferents programes de doctorat de la UPC. El juliol de 2009, el Doctorat en Fotònica es va convertir en un programa independent.

Portada PhD Student POSTER ExhibitionLa fotònica és una ciència transversal, intrínsecament interdisciplinària amb aplicacions no només en la tecnologia i la indústria, però també en camps tan diferents com la biologia, la física quàntica o la nanotecnologia. Aquest ampli espectre d'interessos es reflecteix en la recerca duta a terme a l'ICFO pels nostres estudiants de doctorat, una investigació que sovint no és ben coneguda, fins i tot entre els seus companys. Les sessions de pòsters d'estudiants van ser concebudes com una eina per augmentar la visibilitat. L'objectiu era oferir als estudiants una visió àmplia de la fotònica, així com per promoure l'intercanvi d'idees i la creació de sinergies.

Explicar a un col · lega, a un contacte o de la comunitat científica en general l'ampli treball de recerca dut a terme a l'ICFO és una tasca difícil. Aquesta publicació té com a objectiu facilitar aquesta tasca. Es tracta d'una carta de presentació dels diferents projectes a l'ICFO, que ofereixen exemples concrets de la nostra activitat.

Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Dimecres, 06 Juny 2012 17:45
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València