01 Jun 2008

cartellet torreta

::: Cartell quatricomia per un concert solidari a l'entitat GER

El GER és una entitat cultural, esportiva i juvenil del poble de Sant Pere de Ribes que fou creada l'any 1972. Ha organitzat concerts musicals de forma habitual a Ribes, d'artistes com Jaume Sisa o Inadaptats. Des del 2004 organitza el FONA (Festival de Música electrònica i aborigen) a la nau Pere Vall i Soler, un festival on hi han participat prop d'una quarantena de formacions musicals i visuals d'arreu dels Països Catalans, entre d'altres KOP i Pirat's Sound. Les seccions més actives de l'entitat són Grup de Teatre del GER, Esplai GER, GER Muntanya, GER Atletisme, el Club Ciclista GER i la Secció d’Exploracions Subterrànies (S.E.S.). El club ciclista fou fundat l'any 1978 figura inscrit al Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, i a la Federació Catalana de Ciclisme. Inicialment realitzava activitats del cicloturisme, marxes i curses socials i ha organitzat la Challenge Garraf-Penedes.Actualment organitza anualment el Trofeu Abelard Trenzano a l'estiu i la Cursa del Gall d'Indi dins del marc de les festes d'hivern de Ribes a més de realitzar trobades de BTT.

Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Dimecres, 06 Juny 2012 17:55
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València