23 Apr 2012

::: Disseny i implementació d'un lloc web en Drupal

La plataforma en defensa del patrimoni agrícola, ambiental i cultural de l'horta valenciana, Per l'Horta, ha renovat tota la seua presència a internet en les darreres setmanes, però el plat fort d'aquesta nova estratègia s'ha fet coincidir amb la Setmana Internacional de la Lluita Camperola, quan arreu del planeta es recorden els 19 llauradors sense terra brasilers morts en la lluita per la reforma agrària.

 

Aprofitant esta data, Per l'Horta inaugura un portal informatiu actualitzat diàriament dedicat a difondre totes aquelles notícies relacionades amb l'horta, l'agroecologia i les alternatives per una societat ambientalment més sostenible i socialment més justa.

La nova etapa de Perlhorta.info se centrarà en la difusió de notícies i activitats que promoguen l'agricultura llauradora, ecològica i de proximitat i l'organització de consumidors i consumidores per tal de garantir-se aliments sans, ètics i de qualitat. Estarà centrada, sobretot, en la comarca de l'Horta, encara que no defugirà continguts d'altres abasts territorials. També denunciarà i vigilarà, quan faça falta, aquells projectes urbanístics i especulatius que siguen agressius amb el pulmó verd de València. Finalment, aquest nou portal vol esdevenir un altaveu per tot tipus d'iniciatives relacionades amb l'agricultura, la vida rural, la memòria i cultura popular valencianes, l'ecologia i la sostenibilitat.

 Per a fer-ho possible, el portal comptarà amb una estructura i accessibilitat comparable als dels diaris digitals generalistes, una estètica actualitzada i atractiva i noves ferramentes, com una agenda molt més pràctica i gràfica i una secció audiovisual específica.

 A partir d'ara Per l'Horta també comptarà amb una presència molt més activa a les xarxes socials. A l'estrena a Twitter fa uns mesos s'hi ha de sumar la conversió de l'antic perfil de Facebook en una comunitat, el que ha de facilitar, no sols la difusió dels continguts informatius, sinó també el debat i la interrelació amb totes aquelles persones i col·lectius interessats en mantenir una horta verda i viva.

Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Dimecres, 30 Maig 2012 14:24
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com
Més en aquesta categoria: Partida de Calvet »

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València