01 Apr 2011

Web del Grup de Periodistes Ramón Barnils::: Disseny i implementació d'un lloc web en Wordpress

El Grup de Periodistes Ramon Barnils es va començar a gestar fa més de deu anys amb la intenció de crear un punt de trobada per als periodistes que compartíem una mateixa idea de periodisme rigorós, crític, fet i pensat des dels Països Catalans. 

Després d’uns anys de trobades informals, i poc després de la mort de Ramon Barnils, el col·lectiu es va constituir formalment el febrer de 2002 prenent el nom de qui considerem referència d’autoexigència professional i de coherència ideològica.

Actualment, des del Grup de Periodistes Ramon Barnils treballem en la difusió i la defensa d’un periodisme rigorós i un espai comunicatiu propi, que uneixi la cultura i la llengua. Un espai que, reivindiquem, cal que sigui reconegut política i administrativament.

Què volem?

 • Assolir un model comunicatiu rigorós, equànime i de qualitat en el marc dels Països Catalans.
 • Defensar una informació documentada i contrastada que promogui la reflexió i l’anàlisi.
 • Combatre el dirigisme, la censura i l’autocensura amb què exerceixen la majoria de mitjans.
Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Dimecres, 06 Juny 2012 15:48
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

 • Correu-e
  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Telèfon
  +34 617 517 966
 • Localització
  València