30 May 2012

desigdesermare.cat

::: Disseny i implementació d'un lloc web en Joomla

El desig de ser mare” no és el relat d'una experiència personal perquè tampoc era l'objectiu. Aquesta vivència pròpia solament és el punt de partida. El llibre reuneix informació actual recollida de fonts informatives directes i acreditades, com alguns dels més reconeguts especialistes en reproducció assistida d'Europa, -que han estat entrevistats a propòsit per a aquest llibre-, psicòlegs, investigadors de diferents universitats europees, una especialista en psico-neuro-endocrino-immunologia, els diferents serveis autonòmics de salut, el Defensor del Poble, la Societat Espanyola de Fertilitat –SEF-, la Societat Europea de Reproducció Humana i Embriologia –ESHRE- i la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals -FELGTB-, entre d’altres.

Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Dijous, 07 Juny 2012 15:00
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València