13 Des 2007

Cartell::: Material promocional (cartells, vinils, disseny de la caràtula del documental) del número 100 de la publicació La Burxa

La Burxa és una publicació mensual en mida tabloide apareguda el març de l'any 1998 a Sants, Barcelona, com a mitjà d'informació alternativa del mateix barri i les seves rodalies, com a tal està censada a l'Associació Catalana de la Premsa Gratuïta.[1] És una experiència de comunicació comunitària realitzada de forma voluntària en la seva totalitat i està escrit en català.

superman loisgus petitsimpson petitspiroug spiederman tintin tortugues

Vídeo-documental '100 mesos burxant':

caraA caraB

Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Divendres, 08 Juny 2012 17:42
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com
Més en aquesta categoria: « L'escletxa Calendari B* 2007 »

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València