13 Gen 2006

::: Disseny i maquetació de l'interior del llibre
::: Maquetació posterior del contigut

Títol: 'Aprende autohipnosis en dos sesiones. Ejercicios prácticos para conseguir una meta, dejar de fumar y aliviar el dolor.'

Autores: Marta Martín Carbonell iMercedes Santos Sánchez

La autohipnosi és un procediment d'autocontrol per millorar l'estat psicofisológico de l'organisme i contribuir a l'assoliment de propòsits per tenir millor qualitat de vida.

Aquest llibre et permetrà actualitzar-en els aspectes científics sobre la hipnosi i utilitzar-la en el teu profit personal.

La vida moderna està plena de tensions i reptes, de prejudicis i d'expectatives que de vegades ens aclaparen, sense que quedi temps per l'autocura, la reflexió i el gaudi de la pau i la tranquil · litat interior. Moltes vegades hem desitjat tenir un temps per a nosaltres mateixes, fer una pausa i posar en ordre les nostres metes i els nostres sentiments, trobar un espai per descansar, sentir que estem fent alguna cosa per tenir una millor salut i qualitat de vida. Però no tenim aquest temps, entre la feina, els deures i les exigències de la vida quotidiana. El nostre cos i la nostra ment estan disparats cap a un futur que mai arriba, i aquest estrès al que ens sotmetem el paguem amb envelliment prematur, dolors musculars, irritabilitat, trastorns del son i la gana ... i múltiples malestars.

Per a tu, per a les persones que tenen poc temps i molta necessitat d'autocontrol, descans i autocura, està pensat aquest llibre. Té dues parts: la primera part està concebuda com una consulta breu d'orientació psicològica, en dues sessions, una consulta a la qual acudiràs per aprendre a utilitzar una eina d'autocura i autocontrol que podràs utilitzar en la teva vida quotidiana sempre que la necessitis, i que t'ajudarà a tenir una millor salut i qualitat de vida.

En només dues sessions de "consulta", podràs actualitzar-te en els aspectes científics sobre la hipnosi i aprendràs a utilitzar-la en el teu profit personal. Serà com si conversaras amb dues amigues, que t'ofereixen les seves experiències i coneixements perquè tinguis a les teves mans un mitjà de creixement i autocuració, d'autocura i autoprotecció, perquè la ment i el cos es converteixin en els teus millors aliats i no en els enemics als que no saps com satisfer i, per què no, perquè juguis i et diverteixis una mica.

A la segona part del llibre, aprendràs com pots utilitzar la autohipnosi per ajudar-te a aconseguir propòsits, per treure't el mal hàbit de fumar i per alleujar el dolor (qui no ho ha sentit alguna vegada?). Al llarg del llibre trobaràs que s'assenyalen algunes Notes que podràs trobar al final, que són comentaris aclaridors o curiositats.

Tant de bo que aquest llibre t'ajudi a sentir-te i ser millor, si fos així, haurem aconseguit el nostre propòsit.

Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Dilluns, 11 Juny 2012 14:43
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València