07 Jul 2004

tdkweb::: Disseny i implementació d'un lloc web en Joomla per al restaurant-bar Terra d'Escudella

Si no ens coneixes et deus preguntar què és això del Terra d’Escudella. Doncs bé, és un bar i un restaurant que es troba a la vila de Sants, i el portem la mateixa gent que s’havia encarregat del bar de l’antiga Associació Cultural Arran.

L’objectiu de les persones que el tirem endavant és doblement ambiciós. D’una banda, volem posar a l’abast de tothom la rica cultura gastronòmica dels Països Catalans i treballar en comú per la recuperació d’aquelles tradicions que s’hi relacionen, a través del menjar, la beguda i les festes populars. Un espai d’oci, sí, però que, d’altra banda, serveixi també per a l’intercanvi i la difusió d’idees i iniciatives que tenen lloc al barri, a la ciutat, arreu dels Països Catalans per tal de remoure consciències. En aquest aspecte, el Terra d’Escudella es declara rotundament d’esquerres i fermament compromès amb l’alliberament nacional.

Per tot això, el Terra d’Escudella vol ser un punt de trobada per a totes aquelles ments inquietes que volen aplegar desacomplexadament lleure, diversió i compromís polític i social.

Esperem que gaudiu de la visita virtual al nostre projecte a través de la pàgina web i, si encara no ho heu fet, que no dubteu a venir-nos a conèixer!

Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Dilluns, 11 Juny 2012 17:13
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València