14 febrer 2005

Targeta::: DIsseny de targeta per a GESPA (Gestió del Patrimoni)

Gespa és una associació dedicada al desenvolupament, gestió, promoció i comercialització de projectes culturals.

Gespa va nàixer amb la vocació de cobrir les demandes de potenciació cultural, tasca tradicionalment deixada en mans d’unes entitats públiques sense referents a l’hora d’adreçar-se a possibles col·laboradors.

Gespa, en definitiva, pretén ser eixe referent per a Ajuntaments, Diputacions, Conselleries, i Museus, just en el moment en què la competència entre els diferents destins turístics s’està accentuant i cobra més importància l’oferta d’un turisme cultural de continguts sòlids.

Gespa ofereix un ample ventall d’activitats que comprenen des del disseny de programes turístics o culturals, la catalogació del patrimoni artístic, la preparació de seminaris, setmanes culturals o jornades sobre temes relacionats amb la cultura i el patrimoni.

Entenem que el desenvolupament de la societat d’oci a finals del segle passat ha produït un canvi estructural en la demanda de productes turístics. El naixement de l’anomenat “turista cultural” ha accelerat aquest procés de renovació tant en l’àmbit públic com en el privat. Estem al davant d’un turisme de l’admiració i el respecte cap a la diversitat de cultures, factors fonamentals en el procés de convergència europea.

Un dels perills d’aquest procés és que fracasse des de la base. És a dir, que les societats receptores es desentenguen de les noves demandes turístiques i es limiten a oferir un folklorisme artificial i poc coincident amb les actuals exigències. Per tant, cal la potenciació d’un canvi de mentalitat que a més d’adaptar-se al nou mercat siga sensible a allò que adés apuntàvem; l’intercanvi i el respecte multicultural.

Valorar aquest article
(0 vots)
Darrera modificació el Dijous, 14 Juny 2012 17:28
(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Articles relacionats (per etiqueta)

Més en aquesta categoria: « Ciutat-escola Aurobindo »

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València