14 Nov 2005

masterfotoportada::: Disseny i maquetació del catàleg (quatricomia) i invitacions (una tinta) per l'exposició 'Master Fotografia: Projectes '05" de la Universitat Politècnica de València

El desenvolupament aconseguit per la fotografia professional i de creació en l'actualitat fa ineludible un compromís de la Universitat amb la formació dels futurs professionals de tots dos camps. En el camp estrictament referit a la fotografia aplicada, els cicles formatius de Formació Professional cobreixen tan sols una formació elemental, però pel que fa a la creació artística aquesta formació és inexistent tant a nivell històric com teòric-pràctic. La manca d'una àrea de coneixement específica en Fotografia, en el catàleg del Ministeri, ha provocat la seva absència en els plans d'estudis de les nostres institucions educatives.

Per tal de cobrir aquestes importants llacunes que es presenten en la formació d'artistes i professionals en l'àrea de fotografia, el Màster en masterfotocontraFotografia Art i Tècnica es proposa aconseguir els següents objectius:

 • Capacitar tècnicament a futurs professionals dels diferents camps de la fotografia professional com són el fotoperiodisme, fotografia industrial i publicitària, documentació arquitectònica, restauració, etc.
 • Facilitar a l'alumne interessat en el desenvolupament teòric de les últimes tendències de la fotografia contemporània les eines necessàries per a la seva anàlisi, teorització i crítica.
 • Desenvolupar un conjunt de tècniques i conceptes que serveixin als artistes en els seus processos de creació.
 • masterfotoinvitacio

 

(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

 • Correu-e
  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 • Telèfon
  +34 617 517 966
 • Localització
  València