03 Jun 2005

Portada::: Disseny i maquetació de portada i interior del llibre 'Manual de Uso y Mantenimiento de la Vivienda'

La decisió de recopilar tota aquesta informació i posar-la a la seua disposició no és altra que la necessitat de conscienciar-nos a mantenir amb bona salut el que avui és el nostre habitatge i possiblement sigui dels nostres fills.
Encara que de vegades pensem que un habitatge que s'ha construït amb una bona qualitat pot aguantar tota la vida, hem de donar-nos compte que els materials emprats per realitzar-té una anomenada "vida útil", la qual podrem allargar si fem un correcte ús i manteniment , o podrem minimitzar si per contra no realitzem les tasques de manteniment oportunes en tots i cadascun dels seus components.
La majoria de les persones ens creiem capaços de realitzar funcions que aparentment no són complicades, o bé perquè les hem vist fer o perquè algú ens va indicar com fer-les, però, un cop treballant ens adonem que no és així. Per això, en aquesta edició hem diferenciat les tasques de manteniment que podem realitzar tots els usuaris i les que hem encarregar a professionals especialistes en el seu sector.
A més de les operacions d'ús i manteniment dels nostres habitatges, aprendrem quins són els nostres drets i per descomptat obligacions com a propietaris d'un immoble, quins serveis ha de prestar l'administrador de la finca, que per cert, són menys de les que els solem exigir, com ha de funcionar una comunitat de propietaris, telèfons d'emergència i d'interès, com hem d'actuar en cas d'alguna emergència ... etc., en definitiva, una eina d'utilitat que segur procurarem tenir sempre a mà.

(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València