22 Des 2004

Logo::: Disseny del logo per la campanya 'Reclama la base'

La campanya "Reclama la base" persegueix el tancament de les bases militars. Per fer-ho, organitza cada any marxes a les bases militars per reclamar que es destinin a usos civils. La pàgina web www.antimilitaristas.org sol informar de les convocatòries per a les pròximes marxes. Alguns col · lectius demanen que els exèrcits no facin propaganda en fires educatives (http://laguerranoesunjuego.blogspot.com) o fan accions de protesta contra la propaganda del Ministeri de Defensa per promoure el reclutament. Finalment, un altre col · lectiu, l'organització Forces de Pau No Violentes (www.forcesdepaunoviolentes.org) cerca crear cossos no violents alternatius als exèrcits, i estan oberts a la participació de persones interessades a formar part dels cossos no violents en zones de conflicte armat.

(H)elena Olcina

Cree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Lloc Web: www.hgrafic.com

Hola... estàs a hgrafic.com

Disseny web,  gràfic, editorial i un poc de fotografia

Un poquet sobre mi...

logohCree conceptes visuals, utilitzant les últimes tecnologíes, per comunicar idees que inspiren, informen o captiven els consumidors. Treballe totes les branques del disseny (imatge corporativa, editorial, packaging, web, etc).

Contacta

Les nostres dades, per si necessita un pressupost per qualsevol dels serveis citats al web i per d'altres relacionats amb el disseny gràfic. Segur que tenim la solució que està buscant!

  • Correu-e
    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Telèfon
    +34 617 517 966
  • Localització
    València